Plan for fotballskolen 2024

INFO NIL FOTBALLSKOLE 24.-28.juni 2024

Leder av fotballskolen er Gøran Bråthen.

Trenere er ungdomstrenere fra NIL og HFK: Jakob, Mathias, Ingeborg R+T, Kusai, Mari, Ingrid, Kaia, Amanda, Mats, Liaim, Sondre, Ariana, Sindre, Elias, Mie, Tomine, Kasper, Olav, Jennie, Ida, Alise og Mira.

Vi møter kl 0900 i idrettshallen alle dager. Aktivitetene starter senest kl. 09.30 og vi er ferdig ryddet kl 15.00. Deltakerne må hentes senest klokken 15.15.

I år blir det grilling tre dager, en dag med pølser og to dager med hamburgere. Vi ordner i tillegg til dette, to dager med Buffet med brød og pålegg i hallen.

Det er viktig å huske på at barna har spist frokost og møter med FULL drikkeflaske-HVER DAG, for uten mat og drikke, duger helten ikke

 

Mandag: Grilling av burgere

Tirsdag: Buffet med brød og pålegg i hallen

Onsdag: Grilling av burgere

Torsdag: Buffet med brød og pålegg i hallen

Fredag: Grill m/pølser

Innmeldte allergier og mathensyn blir ivaretatt.

 

Alle dager får barna ulik frukt fra Bama og drikke fra Tine. Deltagerne får også utdelt ball, sekk, t-skjorte og drikkeflaske. Fint om dere sender en tekstmelding om barna ikke kan møte opp av ulike grunner en eller flere av dagene, slik at vi har oversikt på de ulike gruppene.

 

Alle må ha med utesko OG innesko (gjelder 1-3 klasse) hver dag, leggbeskyttere, solkrem og klær til å være ute hele dagen. Gjerne også skift hvis værmeldingen tilsier det. Vi gleder oss til nok en fin uke med masse aktivitet og blide barn.

 

Kontakt mens NIL’s fotballskole pågår:

Gøran: 97 06 08 20

Per Rune: 99 41 36 40