Friidrett

Friidrettens ambisjoner er å bygge ett trygt og trivelig miljø, mestring og personlig utvikling både fysisk og psykisk. Motivasjon for idrettsglede og framgang. Uansett alder skal det være gøy på trening og i konkurranse.

Fra 1. til 7. klasse vil det fokuseres mest på basisferdigheter som løp, hopp og kast i form av leik og allsidighet. Det er lagt opp til at det skal passe for hvert enkelt barn, uansett hvilke forutsetninger det har. Her motiveres det fra både trenere og foresatte, for at treningen skal få utvikling og barna får mestringsfølelse. Ungdomsskoleelever vil ha fokus på løp og lengde. Det samme gjelder senior-gruppen fra 17 år og oppover.

Basisferdighetene bygges fra de er små og utvikles med alder og trening. Herav balanse, koordinasjon, bevegelighet, hurtighet, styrke, spenst, utholdenhet og teknikk. På grunn av disse ferdighetene, er friidrett ikke bare en idrett der du kan bygge deg opp innenfor grenen. Men også en god kombinasjonsidrett, da dette er ferdigheter du kan ha bruk for i andre idretter som for eksempel ballspill og langrenn. Friidrett er allsidig og grunnleggende trening.

Det er stort fokus på idrettslyst. Og er derfor både leik, sosialt og sportslig glede. Men også muligheter for å nå lenger innenfor idretten.

For påmelding og mer info:

Ta kontakt med
Beate Juven
E-post: beate.juven@online.no
Tlf: 917 20 051

Nyheter – Friidrett

Kompaniuke og sommerstatus for aktiviteter + uke 33!!!!

    Dyrtid?? Da er det gratis aktivitetstid på…

Klubbkveld 07 mai ….

Alle gode ting er 3 !!!   Klubbkveld på Sport1 - Klokka…

Sommergleder!!

Vi har i år som de siste 2 årene mulighet for å tilby gratis…

Hallingmarken 2024 – vaktlister

Hei dere ! Det blir Hallingmarken - om noen lurte... For…

Presisering ÅpenHall!!

Etter flere spørsmål og tilbakemeldinger angående ÅpenHall…

Fotball Kick-Off 11.04-2024 1800-2000

AVLYST ETTER BESLUTNING BLANT TERNERE; LEDERE OG STYRET!   Vi…

ÅpenHall + FotballKick-Off + klubbshop

Hui!!!!   Tirsdag 2.4. er skolen stengt, men vi har…

Områdekart Nesbyen idrettssenter