Judo

Judo er en spennende idrett for de som ønsker å utfordre seg litt ekstra. Judo er en Japansk kampsport, og er tilknyttet Norges Judoforbund. Du starter som nybegynner og jobber deg opp mot videregående nivåer. Judo er også en olympisk gren, og har som i karate ulike beltenivåer. Laveste nivå er hvitt belte, og du jobber deg opp det siste beltet på høyeste nivå som er svart. Denne idretten er en god trening for koordinasjon og kroppsbeherskelse. Øvelsene består i teknikktrening på kast og fall. Alt bygger på det å lære seg å falle og kaste trygt. Judo er en kontaktsport, så man må regne med at man av og til kan få litt vondt. Disiplin, styrke, motorisk- og mental mestring er i fokus. Treneren vår har drevet med denne sporten siden 1987, og er en dreven instruktør.

Det spennende her er at man trenger ikke være trent for å begynne med judo, siden dette er en veldig individuell sportsgren. Alt blir lagt opp til hvor mye du selv vil, og at du får utvikle deg i tempoet som blir tilpasset deg. I vår klubb er det mennesker helt fra 10-11 års alder og opp til 50. vi har er trening to dager i uken.

Hver enkelt kjøper sin egen drakt, som får du hjelp til via klubben til å kjøpe. Drakten koster ca 350-400 kr, alt ettersom størrelse. Trening foregår med hvit t-skjorte under drakten, og neglene må være kortklipt. Fjern alle smykker og ringer før trening. Langt hår må settes opp i strikk, ikke bruk metallspenner.

Hvor? Judohallen i Idrettshallen

Hvordan? Ta kontakt med trener Knut Jakob Larsen

Knut Jakob Larsen
knjla@online.no
tlf: 909 59 198

Nyheter – Judo

NIL medlemmer 50 % rabatt Nesfjellet.

Fyll inn navn og nummer her: Skjema Sesongkort Nesbyen Idrettslag…

Nybegynnerkurs i JUDO

Oppstart onsdag 09 nov kl 1730 - 1830 Treningsdager: Mandager…

Treningstider høsten 2022 og vinteren 2023

                                Treningstider…

Bringenatten opp 16 oktober 2022 Resultatlister

bringenatten flyer 2022   BRINGENATTEN 2022 (002)…

Begynne med JUDO ?? Prøv nå – JUDO gruppa ønsker velkommen !

Rekrutteringsflyer-ungdom-og-voksen Nybegynnerkurs

Japansk sverdkunst

Er du interessert i japansk kampkunst og kultur? Tenshin Shoden…