Judo

Judo er en spennende idrett for de som ønsker å utfordre seg litt ekstra. Judo er en Japansk kampsport, og er tilknyttet Norges Judoforbund. Du starter som nybegynner og jobber deg opp mot videregående nivåer. Judo er også en olympisk gren, og har som i karate ulike beltenivåer. Laveste nivå er hvitt belte, og du jobber deg opp det siste beltet på høyeste nivå som er svart. Denne idretten er en god trening for koordinasjon og kroppsbeherskelse. Øvelsene består i teknikktrening på kast og fall. Alt bygger på det å lære seg å falle og kaste trygt. Judo er en kontaktsport, så man må regne med at man av og til kan få litt vondt. Disiplin, styrke, motorisk- og mental mestring er i fokus. Treneren vår har drevet med denne sporten siden 1987, og er en dreven instruktør.

Det spennende her er at man trenger ikke være trent for å begynne med judo, siden dette er en veldig individuell sportsgren. Alt blir lagt opp til hvor mye du selv vil, og at du får utvikle deg i tempoet som blir tilpasset deg. I vår klubb er det mennesker helt fra 10-11 års alder og opp til 50. vi har er trening to dager i uken.

Hver enkelt kjøper sin egen drakt, som får du hjelp til via klubben til å kjøpe. Drakten koster ca 350-400 kr, alt ettersom størrelse. Trening foregår med hvit t-skjorte under drakten, og neglene må være kortklipt. Fjern alle smykker og ringer før trening. Langt hår må settes opp i strikk, ikke bruk metallspenner.

Hvor? Judohallen i Idrettshallen

Hvordan? Ta kontakt med trener Knut Jakob Larsen

Knut Jakob Larsen
knjla@online.no
tlf: 909 59 198

Nyheter – Judo

Presisering ÅpenHall!!

Etter flere spørsmål og tilbakemeldinger angående ÅpenHall…

Fotball Kick-Off 11.04-2024 1800-2000

AVLYST ETTER BESLUTNING BLANT TERNERE; LEDERE OG STYRET!   Vi…

ÅpenHall + FotballKick-Off + klubbshop

Hui!!!!   Tirsdag 2.4. er skolen stengt, men vi har…

Innkalling Årsmøte Nesbyen Idrettslag 21 mars kl 1800

Årsrapport fra Hovedlaget 2032.docx ver 1 Saksliste til årsmøte…

Sport1 Nesbyen og Nesbyen IL inngår samarbeid – se RABATTOVERSIKT

Sport1 har overtatt: idrettsklær, NIL klær fra UMBRO og…

Aktiviteter i vinterferien!

 

Nyheter i ÅpenHall!!

Vi kommer med litt nytt på nyåret, håper det faller i smak!! Åpen…

Julecupen 2023!!

Julecupen 2023 for trim   I 2023 gjorde vi en ny vri…