Judo

Judo er en spennende idrett for de som ønsker å utfordre seg litt ekstra. Judo er en Japansk kampsport, og er tilknyttet Norges Judoforbund. Du starter som nybegynner og jobber deg opp mot videregående nivåer. Judo er også en olympisk gren, og har som i karate ulike beltenivåer. Laveste nivå er hvitt belte, og du jobber deg opp det siste beltet på høyeste nivå som er svart. Denne idretten er en god trening for koordinasjon og kroppsbeherskelse. Øvelsene består i teknikktrening på kast og fall. Alt bygger på det å lære seg å falle og kaste trygt. Judo er en kontaktsport, så man må regne med at man av og til kan få litt vondt. Disiplin, styrke, motorisk- og mental mestring er i fokus. Treneren vår har drevet med denne sporten siden 1987, og er en dreven instruktør.

Det spennende her er at man trenger ikke være trent for å begynne med judo, siden dette er en veldig individuell sportsgren. Alt blir lagt opp til hvor mye du selv vil, og at du får utvikle deg i tempoet som blir tilpasset deg. I vår klubb er det mennesker helt fra 10-11 års alder og opp til 50. vi har er trening to dager i uken.

Hver enkelt kjøper sin egen drakt, som får du hjelp til via klubben til å kjøpe. Drakten koster ca 350-400 kr, alt ettersom størrelse. Trening foregår med hvit t-skjorte under drakten, og neglene må være kortklipt. Fjern alle smykker og ringer før trening. Langt hår må settes opp i strikk, ikke bruk metallspenner.

Hvor? Judohallen i Idrettshallen

Hvordan? Ta kontakt med trener Knut Jakob Larsen

Knut Jakob Larsen
knjla@online.no
tlf: 909 59 198

Nyheter – Judo

Kompaniuke og sommerstatus for aktiviteter + uke 33!!!!

    Dyrtid?? Da er det gratis aktivitetstid på…

Hallingmarken – vaktlister pr 21 juni

Hei dere ! Trykk på linken for siste oppdaterte vaktliste. Vaktliste…

Klubbkveld 07 mai ….

Alle gode ting er 3 !!!   Klubbkveld på Sport1 - Klokka…

Sommergleder!!

Vi har i år som de siste 2 årene mulighet for å tilby gratis…

Hallingmarken 2024 – vaktlister

Hei dere ! Det blir Hallingmarken - om noen lurte... For…

Presisering ÅpenHall!!

Etter flere spørsmål og tilbakemeldinger angående ÅpenHall…

Fotball Kick-Off 11.04-2024 1800-2000

AVLYST ETTER BESLUTNING BLANT TERNERE; LEDERE OG STYRET!   Vi…