Orientering

Orientering tilbyr O-løp, tur orientering og den veldig populære stolpejakten. I alle disse tre grenene kan du nyte friluft og utsikten i naturskjønne omgivelser. Sesongen er fra mai til september, med unntak av O-løp som har en pause under sommerferien.

O-løp foregår hver onsdag fra mai til september klokken 18.00. Orientering gir deg fysisk trening, konsentrasjon og sosialt samvær. Ekstra bonus er hjernetrimmen du får når du manøvrerer deg fram til postene med kartet i naturen. Løypene er mange. Fra Trytetjern til drifteslepa, og utfordringene er forskjellig. Du velger den løypene som passer deg best. O-løpen gjennomføres med en digital brikke du får utlevert ved start. Brikken leser en chip i hver post. Når du kommer tilbake, registrerer du brikken, og får utskrift på både poster og tid.

Turorientering ligner på O-løp, men her velger du selv hvor mange poster du vil ta. Dette er en mer barnevennlig utgave av orientering. Postene er plassert på steder der det er koselig å ta en rast, og man du kan nyte omgivelsene.

Stolpejakten er en superpopulær aktivitet. Både små og store er blitt bitt av basillen. I 2021 var det over 3000 deltaker på Nesbyen. Det er plassert mellom 40 til 50 stolper rundt i kommunen. Løypene er fordelt på grønn, rød og svart. Grønn er lett, rød er medium og svart er lett krevende. For å være med: last ned appen Stolpejakten. Qr kode scannes på hver stolpe du finner, og registreres inn i app.

Hvor? Nesbyen
Når? O-løp på onsdager klokken 18.00. Turorientering og stolpejakten tar du når du vil.
Mer info? Ta kontakt med Geir Kåren Øen

Kontaktperson/trener

Geir Kåre Øen
geir.oen@defa.no
Tlf: 952 88 422

Nyheter – Orientering

Kompaniuke og sommerstatus for aktiviteter + uke 33!!!!

    Dyrtid?? Da er det gratis aktivitetstid på…

Hallingmarken – vaktlister pr 21 juni

Hei dere ! Trykk på linken for siste oppdaterte vaktliste. Vaktliste…

Orientering Hallingtreffen 2 – resultater

Resultater ligger her:   Resultater Hallingteffen…

Stolpejakten 2024

Årets stolpejakt i gang. Bli med på Stolpejakten 2024

Orientering – Terminliste 2024

  terminliste 2024

Klubbkveld 07 mai ….

Alle gode ting er 3 !!!   Klubbkveld på Sport1 - Klokka…

Sommergleder!!

Vi har i år som de siste 2 årene mulighet for å tilby gratis…

Hallingmarken 2024 – vaktlister

Hei dere ! Det blir Hallingmarken - om noen lurte... For…