Sommergleder!!

Vi har i år som de siste 2 årene mulighet for å tilby gratis aktiviteter for Nesbyens barn.

Les brosjyra og meld dere på i henhold til den informasjonen som ligger der!

Litt mer detaljer om de forskjellige ukene:

Uke 25: Dette er skolesluttuka og vi overtar elevene rett fra skola på onsdag. De får 2,5 dag med Judo, mat og morro fra oss.

Uke 26:

Nesbyen stolte tradisjon: Fotballskole!!!!

uke 27: Kompani Nesbyen og siste mann ut leker!!!!

Her lager våre unge og eldre ungdommer til et pakket program for uka med blanding av kompani (Lauritsen) Nesbyen og leker inspirert av Siste mann ut fra TVNorge. Men frykt ikke hos oss er det ingen hjemsendelser.

Uke 28-30: aktivitetsuker. Her er det styrt av barn, ungdom og voksne sammen. Vi lager aktiviteter og opplegg underveis og ut fra vær og unger. Men lek og aktivitet står selvsagt i fokus. Her vil det sikkert bli turer både på sykkel og til trytetjern underveis..

Uke 32: Forskerfabrikkens sommerskole. Her har vi i Nesbyen IL bestemt at det skal vi ha på Nesbyen. Dette blir 2.året på rad i noe vi mener skal være en tradisjon. Se link for mer info og påmelding:

Uke 33: ÅpenHall! Vi starter et nytt ÅpenHall år med en hel uke. Her har vi foreløpig ikke laget et opplegg. Men SFO er åpnet så dette er for 4.klasse og oppover. Hva med en ny runde Kompani? Siste mann ut? Fotballakademi? Håndballakademi? Her kan alle som har tenkt at de skal være med få lov å prøve å påvirke innholdet. Send forslag på mail, eller kommenter under i facebookpostene våre.

Vi vil i perioder kunne bruke tech-verkstedet vårt, men det må vi ta når det inntreffer.

Hele sommeren, sett bort fra fotballskolen, er gratis for alle barn. Derfor trenger vi ved påmelding følgende informasjon: navn på barn og foresatt, kontaktmail og tlf. allergier?

I tillegg til alt dette vil Gol IL og Hallingdal FK også ha noen uker på Gol. De skal ha aktiviteter 27, 30 og 32 slik planene ligger nå. Men som hos oss kan det endre seg. Her anbefaler vi nettsidene golil.no og hallingdalfk.no for å følge med. Barn er velkommen uansett postnummer på alle våre aktiviteter. Og plutselig samarbeider vi om dagene, så nesninger er på Gol eller golinger på Nes. Men her vil dere som skal være med få informasjon i god tid.

I de periodene SFO er åpent tar vi ikke i mot 1.-3.klasse.

Vi takker Gjensidigestiftelsen for denne muligheten!!

Sommerhilsen fra oss på Huset!!!