Sommeraktiviteter i Nesbyen IL

Hei og hopp!!

 

Dette er de gledelige nyhetene vi ville fortelle dere om. Sommerens aktiviteter blir så godt som gratis hos oss! Fotballskolen går som den pleier i uke 26, forskerfabrikkens sommerlab i uke 32, og resten av sommeren lager vi i all hovedsak gratis for dere.
sommerbrosjyre 2023

Innenfor ukene som ikke inneholder fotballskole eller sommerlab kommer vi til å lage forskjellige opplegg med noen dager rundt på anlegget og noen dager på dagsturer ut fra anlegget. Her vil det bli Trytetjern med alt vi kan finne på rundt der, Gol idrettsarena, Nesfjellet, friluftsturer og sykkelaktiviteter. Vi kommer til å kjøre faste dager med tilgang på Judoinstruktører, turer til musèet og alt annet vi kan finne på.
Da ble det en avtale med Gol IL, og v i sikret på den måten aktiviteter gjennom hele sommeren. Påmelding for alle uker fra 27 – 31 gjør dere på følgende link:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAANAAcv38BtUNDRCMjhRSExGN0I5Q1ZINDdTQ1dXVlgzRy4u&fbclid=IwAR34RpLx6aO3EzS8_3YBT817dYV3ArE9hrPE5faisHRZk1evetwu1fE4N6o
Denne brosjyra kom i sekken til alle i første til sjuende i løpet av uke 22.
Mobiler slår vi av eller lar bli hjemme, Vi tar i mot beskjeder om avtaler og passer på at barna kommer seg av gårde i tide. Da kan barna være barn hele tida!
Har dere spørsmål så sender dere aller helst mail på aktivitet@nesbyenil.no eller tar kontakt med Gøran på 97060820
Og god feiring av nasjonaldag!!
Med aller beste sommerhilsen
Tore, Per Rune, Gøran og alle våre fantastiske ungdommer!!